Leeuwendaal -Verkiezingsdebat-

Rijswijk

Gemeenteraadsverkiezingen
De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart. Er valt heel veel te kiezen voor Rijswijkers; maar liefst 12 partijen doen mee aan de verkiezingen. We zijn natuurlijk heel benieuwd wat hun idee├źn zijn voor de komende jaren. In Leeuwendaal is het inmiddels een traditie om de partijen uit te nodigen om hun plannen, in het bijzonder die zaken die voor onze wijk belangrijk zijn, toe te lichten.

Leeuwendaal Verkiezingsdebat
Daarom nodigen wij u van harte uit om op woensdag 14 maart van de kandidaat raadsleden te horen wat hun visie is op een aantal onderwerpen die leven in de wijk, tijdens het Leeuwendaal Verkiezingsdebat.

  • Het debat vindt plaats in De Compagnie, Geestbrugkade 32.
  • Start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).
  • Het debat duurt tot 21.30 uur.
  • Na afloop is er een borrel om na te praten.

Programma
We hebben een programma voorbereid waarbij de politieke partijen hun ei kwijt kunnen en u als aanwezige goed geïnformeerd de zaal verlaat aan het eind van de avond.
Alle deelnemers aan het debat krijgen in het eerste deel van de avond kort de gelegenheid om hun verhaal te pitchen. Waar ze het over willen hebben, bepalen zij zelf. Maar… de klok tikt!
In het tweede deel van het programma gaan de deelnemers met elkaar in debat. We vragen de deelnemers in verschillende ronden te reageren op een aantal stellingen. We hopen op deze manier op een interessant en spannend debat. Graag tot de 14e.