12 juni: Leeuwendaal Run

LDR 2016Op zondag 12 juni wordt de jaarlijkse Leeuwendaal Run gehouden. Doe mee met dit gezellige en sportieve wijkevenement.

De LeeuwendaalWALK is nieuw dit jaar. De organisatoren kregen van veel mensen de reactie dat ze niet hardlopen maar wel wandelen, vandaar dat ze besloten hebben de Walk toe te voegen. De route voor de 5 en 10 km walk zijn hetzelfde als de 5 en 10 km van de run. 

We beginnen de middag met een professionele warming-up door iemand van Sportevenementen Haaglanden. De muziek wordt weer verzorgd door Ruud Straver die de hele middag achter zijn draaitafel zal zitten.

Vanaf 14.45 uur is er een borrel met hapjes gesponsord door de plaatselijke winkeliers en om 15.30 uur is de prijsuitreiking voor de 1, 5 en 10 km hardlopen. De prijs is ook dit jaar weer een taart van Lentz! Verder is er dit jaar ook veel te doen en te snoepen voor de kinderen. Dit wordt gesponsord door Beter voor Rijswijk. En de medaille dit jaar is bijzonder mooi en origineel! Ook de wandelaars krijgen natuurlijk een medaille.

We hopen natuurlijk op een grote opkomst en mooi, in ieder geval droog weer. En oja, we kunnen nog vrijwilligers gebruiken!

  • Kidsrun 1 km  13.30 uur            kosten € 2,50
  • 10 km               14.00 uur            kosten € 5
  • 5 km                 14.15 uur             kosten € 5