6 november: 0pen Ondernemers Huis in De Compagnie

BVG De CompagnieOp donderdag 6 november organiseert De Compagnie het Open Ondernemers Huis. Het bedrijfsverzamelgebouw zal deze middag tussen 16:00 en 19:00 uur haar deuren, aan de Geestbrugkade 32, openzetten voor belangstellenden.

Het doel van het evenement is om geïnteresseerden uit de omringende wijken Leeuwendaal, Cromvliet, Voorburg-West, Oud Rijswijk en de Binckhorst Den Haag, kennis te laten maken met De Compagnie en de bedrijven die zich daar gevestigd hebben. Een mooie kans voor bezoekers en ondernemers om elkaar te leren kennen en te ontdekken of zij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Tijdens het Open Huis zullen de verschillende ondernemers in het gebouw zich op hun eigen wijze presenteren. Dat kan zijn door in het eigen kantoor of werkplek te zitten en aan rondlopende geïnteresseerden te vertellen welke onmisbare, zakelijke diensten zij verlenen als bijvoorbeeld telecom specialist, communicatie professional, intercultureel trainer, beleids- of belastingadviseur.

Verder worden er korte productpresentaties gegeven bijvoorbeeld over concrete beleidsontwikkeling in uw eigen leefomgeving of hoe wachttijden aan de telefoon kunnen verdwijnen. Daarnaast worden er introducties op cursussen of workshops gegeven.

Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld een kijkje nemen bij een broodbakcursus, kennis maken met „English for Business” of een naailes zien. Ook is er de mogelijkheid om producten van de banketbakster en de marketeer van vers maaltijden te proeven. Verder kan er deelgenomen worden aan een korte introductie van de reflexzone therapeute om te ervaren wat acupressuur of ‘Mi Ati Qigong’ voor uw welzijn doet.

In het pand zullen voor die gelegenheid ook de bijzondere foto’s van Corepics te bewonderen zijn en schilderijen van Brighart, een inmiddels internationaal bekende kunstenares die haar atelier vlakbij in het Laakkwartier heeft.

Om de interactie met de buurt alvast vorm te geven is er in de Tuinzaal van het gebouw voor ondernemers uit de buurt de mogelijkheid om deze middag een stand te huren en daar hun producten of diensten toe te lichten.

Aanmelden en meer informatie over het Open Ondernemers Huis: www.bvgdecompagnie.nl. Kijk ook op Facebook: Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie of neem contact op met Elsbeth Visser, elsbeth@bvgdecompagnie.nl, 0611268517.