27 november: bijeenkomst Meer Groen? Samen Doen!

welzijnWelzijn Rijswijk organiseert op donderdagavond 27 november in Het Oude Raadhuis van 19.00-22.30 uur een groene themabijeenkomst. Met deze bijeenkomst wil Welzijn bewonersorganisaties en actieve ‘groene’ bewoners informeren, inspireren en motiveren om zelf het heft in handen te nemen om in hun buurt gezamenlijk aan de slag te gaan met groen.

Vraagt u zich wel eens af:

-in mijn buurt zou ik graag een gezamenlijke moestuin willen, hoe doe ik dat?

-welke planten kunnen mijn kale gevel opfleuren?

– hoe ga ik aan de slag om bewoners met mijn groene idee mee te krijgen?

De bijeenkomst wordt ingeleid door enkele inspirerende sprekers en tijdens de Groene Markt kan je ‘groene’ kennis shoppen bij diverse kramen. Wilt u deze groene happening niet missen? Geeft u zich dan nu alvast op bij Karin van Frankenhuyzen, karin.vanfrankenhuyzen@welzijn-rijswijk.nl of 06-45474440.